Vendégkönyv

Csikos család (Miskolc) 2013, 2014, 2016, 2017

Az apartman a város központjában, mégis csendes helyen van, a színvonalas szabad strand az utca végén, 2 perces sétával elérhető. Az üzletek és vendéglátóhelyek is gyalog megközelíthetőek. Az apartman tiszta, tágas, modern, jól felszerelt konyhával.

A tágas udvaron parkolásra, pihenésre, gyerekeknek játékra és is van lehetőség. Itt valóban azt kapjuk, amit a képeken láttunk. A Frank család barátságos, segítőkész, jó vendéglátó. Négy nyaralásunkat töltöttük eddig itt, nagyon jól éreztük magunkat.Takács család (Pécs) 2013

„2013 augusztusában töltöttük vakációnkat Önöknél! Mivel az akkor még csak másfél éves gyermekünkkel utaztunk, s mint tudjuk egy gyerek felszereléseivel egy teljes autót meg lehet tölteni ..., nagyon örültünk mikor ilyen jól felszerelt, rendezett, tiszta és hangulatos apartmanba érkeztünk! A két szoba, a különálló minden igényt kielégítő konyha, a tágas fürdőhelyiség mind a kényelmünket szolgálta. Jó volt, hogy a ház udvarában tudtunk parkolni és gyalog pár perc alatt leértünk a strandra, így a gyerkőc sem fáradt el mire le és fel értünk! 

Összességében nagyon jól telt az az egy hét sőt nyaralásunk igen eredményesnek bizonyult, mivel kilenc hónapra rá 2014. április 29.- én megszületett kislányunk Ludovika Sára!

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a szállást, és a Balatont, annak minden kincsével együtt!”

Szatmári Szabolcs és családja (Nádudvar) 2009, 2010, 2011, 2012, 2013

„Interneten találtunk, a képek alapján új és modern apartmanra.

A képek után, a valóságban is meggyőződhettünk, hogy a Frank Apartman tényleg a családi nyaralások tökéletes helyszíne. Minden adott, hogy jól érezze magát az ember: közel van a part, a központi fekvése miatt minden jól megközelíthető (éttermek, üzletek és bármi....) A hely annyira megfogott bennünket, hogy már 6. alkalommal is ide jövünk nyaralni.

Azoknak, akik ezeket a sorokat olvassák, feltétlenül ajánlom a balatonboglári Borfesztivált és a hozzá kapcsolódó rendezvényeket.”

Bánkuti család (Miskolc) 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 

„Évek óta nyaralunk már önöknél Balatonbogláron és ez nem véletlen. Rendkívül kellemes a ház elhelyezkedése, közel a part, és közel a város központ is. A vasúti zaj, mely oly jellemző a balatoni nyaralásokra itt nem hallható.
A szobák (lakások) elhelyezése a házon belül kellemes és nyugodt pihenést biztosít, a vendégek nem zavarják egymás pihenését. A lakás és kert is jól felszerelt, modern berendezésű és minden igényt kielégítő. A parkolási lehetőség a zárt udvaron, ami a biztonságot szolgálja a gépjárművek esetében is.
A apartmanház tulajdonosai személyes jelenlétükkel is hozzájárulnak a pihenésünkhöz, mert segítőkészek, tapintatosak, és udvariasak, és nem utolsósorban kedvesek.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a Frank Apartmanházat, mint a nyaralás optimális helyszínét, a nyaralni vágyó legyen fiatal szülő gyermekkel, vagy nagyszülő unokákkal.”

Bach Andrea (Budapest) 2008, 2009, 2010

„Hosszas keresés után találtam rá évekkel ezelőtt a Frank Apartmanházra, ahol már abban az évben nyaralásunkat töltöttük. Első évben 2 hetet töltöttünk Bogláron.
A kibérelt apartman nagyon barátságos volt, minden igényt kielégítő felszereléssel. A szobák kényelmesek voltak, és tiszták. A 2 hét nyaralás ára pedig, abszolút korrekt volt. Nagyon pozitív volt számomra, hogy a tulajdonosok rendkívül kedves emberek, akikkel jókat is lehetett beszélgetni és lelkünkre kötötték, hogy bármire is van szükségünk azonnal szóljunk. Nem az volt az érzésem, hogy egy tulajdonos által kiadott apartmanba érkeztem, hanem egy kedves ismerősök által kiadott lakrészben nyaralok.

A legfontosabbat a végére hagytam. Amikor kerestem leendő nyaralásunk helyszínét, számomra nem volt kérdés, hogy a kutyusomat, vigyem magammal. Nagyon sok helyen visszautasítottak, amikor rákérdeztem hogy állatot lehet-e vinni a szállásra. A Frank Apartmanházban pedig természetes volt, hogy Vincent jön velünk nyaralni. Kutyusom akkor még kicsi volt, tehát aggódhattak is volna az apartman berendezéséért. Nem így történt. A két hét alatt Vincent is nagyon jól érezte magát a hatalmas kertben, és a tulajdonosokat is nagyon megszerette.

Következő évben pedig mint régen látott ismerősöket üdvözöltek minket és Vincentet is nagyon várták már.”

Nagy család (Miskolc) 2008, 2009, 2010, 2012, 2013

Évek óta visszajárunk erre a nagyszerű helyre, ez is mutatja elégedettségünket.

Mind az apartmant, mind Boglárt nagyon megkedveltük, minden évben jól érezzük magunkat. Az apartmanok jól berendezettek, tiszták, a Frank család nagyon vendégszerető, segítőkész, a hely akár több családos baráti társaságok számára is jó választás lehet. Az apartmanház fekvése ideális, közel a part, a kikötő, a sétány, de nem zavar a forgalom, a szolgáltatások könnyen elérhetőek, akár gyalog is. A város is sokat fejlődött az utóbbi években, szép környezetben kellemes, hangulatos sétákat lehet tenni, és rossz idő esetén is könnyű elfoglaltságot találni: a kikötő, a szabadidőpark, a kilátó is nagyszerű adottság.

Hegedűs család (Rákóczifalva) 2013

„2013-ban töltöttünk egy pár napot a Frank Apartmanházban, 2 fiunkkal.

Nagyon tiszta, rendezett a ház és környéke. Az apartman mindennel felszerelt, ha valamire még szükségünk volt, a tulajdonos készséggel segített.
Balatonhoz közel van, a parton csodálatos játszótér van a gyerekeknek.
Autóval zárt udvarban tudtunk parkolni.
Kis és nagycsaládosoknak csak ajánlani tudjuk. :)”

Szitovszki család (Miskolc) 2010, 2013

„Második alkalommal nyaraltunk az apartmanházban, mindkét alkalommal remekül éreztük magunkat. A ház kialakítása, berendezése, minősége első osztályú, szinte otthoni körülményeket teremt. A tisztaság kifogástalan. A szabadstrand lényegében az utca végén található 2-3 perces sétával megközelíthető. Ajánlásunkra barátaink is igénybe vették az apartmanház szolgáltatásait és hasonlóan pozitív élményekkel távoztak. Ebben az évben is a Frank Apartmanházat választjuk!”

Czibolya Ildikó és Kis Bertold (Gyöngyös) 2011, 2012, 2013

„Mi már háromszor voltunk nyaralni a Frank Apartmanházban. Visszatérésünk oka, hogy nagyon jól éreztünk magunkat, elégedettek vagyunk a szállással és a környezettel. Az apartmanok tiszták és jól felszereltek. A szabad strand minősége is közelsége kiváló. Nagyon sok látnivaló van a környéken, így mindig élményekkel gazdagodva tértünk haza.”

Petrán család (Baja) 2012

„Mi 2012-ben töltöttünk 1 hetet önöknél egy földszinti apartmanban. Mindennel nagyon elégedettek voltunk! Az apartman modern, kényelmes, jól felszerelt, és még a redőnyök is nagyon szuperek, hogy a reggeli nap nem süt az ember szemébe... Az udvaron jó lehetőség van grillezni, pihenni vagy a gyerekeknek játszani. A házigazda nagyon kedves és segítőkész volt. A strand az utca végén van, odáig sem kell sokat gyalogolni. A szép emlékeink közé tartozik ez a nyaralás.”

Lovász László és családja (Jászkisér) 2011

„Az Önöknél töltött 1 hétre a mai napig szívesen emlékszünk vissza.
Az apartman tisztasága, felszereltsége, víztől való távolsága kiváló.
Mindezek színvonalát emelte a tulajdonos kedvessége, segítő szándéka.
Az nálunk a szokás, hogy mindig más balatoni településen nyaralunk, de ha visszatérünk, biztosan a Frank Apartmanházat választjuk!”