Kapcsolat és térkép

Frank Tamás

Cím:    8630 Balatonboglár, Kazinczy F. utca 5.
Telefon: +36 30 544 1122
Honlap: www.frankapartmanhaz.hu
E-mail: info@frankapartmanhaz.hu
GPS: N46,778 E17,652

Nagyobb térképre váltás

Megközelítés autóval

Budapest irányából

Az M7 autópályáról a 143. számú kijáratnál Lengyeltóti/Balatonboglár Centrum irányába hajtson ki. A STOP táblát követően a kereszteződésben haladjon tovább egyenesen, majd egy íves kanyar után menjen tovább egészen a körforgalomig, ahol az első kijáraton hajtson ki (visszafordulva BP irányába). Kb. 50 méter után hajtson át az út bal oldalán lévő vasúti átkelőn és rögtön forduljon jobbra, majd haladjon tovább a vasúti sínnel párhuzamosan a Tinódi utcán és a második utcán forduljon balra. A Frank Apartmanház a negyedik ház a Kazinczy utca bal oldalán.

Nagykanizsa irányából

Az M7 autópályáról a 143. számú kijáratnál Lengyeltóti/Balatonboglár Centrum irányába hajtson ki. A STOP táblát követően forduljon jobbra majd mintegy kb. 50 méter után forduljon balra, majd egy íves kanyar után menjen tovább egészen a körforgalomig, ahol az első kijáraton hajtson ki (visszafordulva BP irányába). Kb. 50 méter után hajtson át az út bal oldalán lévő vasúti átkelőn és rögtön forduljon jobbra, majd haladjon tovább a vasúti sínnel párhuzamosan a Tinódi utcán és a második utcán forduljon balra. A Frank Apartmanház a negyedik ház a Kazinczy utca bal oldalán.

Megközelítés vonattal

A Balatonboglár vasútállomástól induljon Budapest irányába. Menjen át a vasúti átjárón és haladjon tovább a vasúti sínnel párhuzamosan (annak bal oldalán) a Tinódi utcán és a második utcán forduljon balra. A Frank Apartmanház a negyedik ház a Kazinczy utca bal oldalán.

Június 19. előtt és augusztus 28. után egyedi intervallumban: